Renovatie

Bij een renovatie passen we vervang- en herstelwerkzaamheden toe om uw woning of bedrijfspand te moderniseren naar de huidige maatstaven op het gebied van comfort, duurzaamheid en (brand)veiligheid. Het betreft dan ook vaak ingrijpende aanpassingen aan gevels, daken en isolatie. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het vervangen van verouderde balkenconstructies, leidingen en sanitair in oude panden. Vaak een omvangrijk en complex project dus. Waar begint u? En waar let u op? Wij nemen u dit gehele traject graag uit handen. Van tekentafel tot realisatie.

Gestructureerd uw bedrijfspand of huis renoveren

Bij een renovatie is het van essentieel belang om gestructureerd te werk te gaan. Met een gedegen plan en strakke tijdsplanning. Daarom brengen we allereerst uw wensen en eisen in kaart en bespreken we samen de mogelijkheden. Met ruim dertig jaar ervaring in woningrenovaties kunnen wij u van het beste advies voorzien en valkuilen op voorhand voorkomen. De tijdsplanning maken we in overleg, waarbij continuïteit van het project en uw comfort voorop staan; geen onderbrekingen, geen ongemak. Daarnaast kunt u voor, tijdens en na de renovatie terecht bij uw vaste contactpersoon, die de voortgang en het overzicht te allen tijde in het oog houdt.

Efficiëntie en duurzaamheid

Efficiëntie en duurzaamheid zijn de sleutelwoorden bij elk renovatieproject van de Corpus Groep. Naast het verduurzamen van uw pand door middel van isolatie en moderne beglazing, zijn we ook gefocust op een duurzame manier van werken. We maken verantwoord gebruik van water, stroom en gas tijdens de renovatie. En we denken na over de afvoer van het afval dat vrijkomt. Bovendien werken we met een vast team van vaklui die op elkaar zijn ingespeeld. Dat betekent een goede doorstroom en samenwerking tijdens de gehele verbouwingsperiode.

Is uw pand toe aan renovatie?

En staan kwaliteit, efficiëntie en duurzaamheid hoog bij u in ’t vaandel? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.

Benieuwd geraakt?

Bent u geïnteresseerd in onze dienstverlening? Maak snel een afspraak, de koffie staat voor u klaar!
© 2024 Corpus Groep